Operett, musical a 11. Szent László Napokon

Június 23., péntek

18.00 Utazás az operett és a musical világába Dancs Annamarival és Laki Péterrel
Helyszín:
nagyváradi vár, Fejedelmi udvar

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház vezető szólistája, nagysikerű darabok főszereplője. Kiemelkedő alakításai között van a Miss Saigon, az Ének az esőben, a Rebecca , a La Mancha lovagja, Jekyll és Hyde valamint a Csárdáskirálynő, a Marica Grófnő, a Lili Bárónő primadonna- és szubrettszerepei. Színházi munkásságának elismeréseként Csillag- díjjal, Bársony Rózsi Emlékgyűrűvel, majd 2015-ben az Év Operettszínésze díjával tüntették ki.
A Szent László Napokon megtekinthető műsorában egyaránt felcsendül operett, musical, minden korosztály számára biztosítva a kikapcsolódást. Laki Péterrel, a Budapesti Operettszínház táncos-komikusával mindig jó hangulatot varázsolnak fellépéseik során. Műsorukban akrobatikus elemekkel színezett koreográfiákat is táncolnak, ezáltal még látványosabb a produkció.

Június 24., szombat

17.00 „Cintányéros cudar világ” – ária- és dalest Viktor József operaénekessel, kontratenorral
Helyszín:
nagyváradi vár, M épület

Viktor József operaénekes, kontratenor énekestje népszerű dallamokkal Georges Bizet, Jacques Offenbach, Frederick Loewe, Huszka Jenő, Kálmán Imre, Szirmai Albert, Nino Rota és mások műveiből.
Zongorán kíséri: Ferencz Mercedes zongoraművész.

A Szent László Napokról további részleteket megtalálhatnak a fesztivál honlapján (szentlaszlonapok.ro), illetve Facebook- és Instagram-oldalán.

Bejegyzés megosztása
Facebook
Email