11. Szent László Napok – Nagy találkozás

Ha megkérdeznénk száz embert arról, hogy mit jelent számára az immár 11. alkalommal megszervezett Szent László Napok, a legtöbben nagy eséllyel azt mondanák, hogy a nagy találkozásokat. Ezért is választottuk idei mottónknak, hogy „Nagy találkozás”.

Találkozzunk hát idén is a nagyváradi várban – és más helyszíneken –, ahol a már bevált programok várják a fesztiválozókat. 

Művészet, kultúra,  koncertek, előadások, kézműves termékek vására, gyermekfesztivál, Nagyváradról elszármazottak találkozója, kvíz, sport – minden, ami szem, száj, no meg a fül ingere.

A középpontban ezúttal is Nagyvárad, a lokálpatriotizmus, és természetesen városalapító lovagkirályunk, Szent László. A jubileumi év jegyében pedig Petőfi Sándor.

Külön öröm számunkra, hogy velünk ünnepli 40. születésnapját a Bikini együttes, de pont ekkora örömmel köszöntjük a sztárfellépők sorában Charlie-t, Geszti Pétert, a legendás LGT sztárjait és az Abrakazabra zenekart.

Mint ahogy a lokálpatriotizmus jegyében a helyi fellépőinket, a Motolla Énekegyüttest, a Stevie Ker, a Rius & Band, valamint az  eMStreet zenekarokat.

De ugyanennyire örülünk annak, hogy testvérvárosunk, Debrecen ezúttal is csatlakozott hozzánk, és számos eseménnyel gazdagítja programkínálatunkat. 

Határtalan fesztivál idén is. 

Hiszen, ha nyár, akkor Szent László Napok!