Művészetterápia és street art: izgalmas program a 11. Szent László Napokon

Művészetterápia és street art: az önkifejezés útjai és a közös alkotás ereje – ezzel a címmel várják szabadtéri művészeti foglalkozásra a kisiskolás gyerekeket és szüleiket a Szent László Napokon.

A WATCHTHIS.WORKS (Zöld Levente) x FECSEGŐ ECSETEK (Zöld Blanka) most kéz a kézben szerepel a fesztivál kavalkádjában. Az alkotók ezúttal közösen foglalkoztatják a gyerekeket és szüleiket az interaktív és fejlesztő művészet jegyében. A street art és művészetterápia ezennel összefonódik egy néhány órás tevékenység idejére. Az érdeklődők részeseivé válhatnak az alkotói folyamatoknak, így a műnek is, amely a foglalkozás végén mutatja meg teljességében önmagát. Az alkotópáros vállalkozásainak célja, hogy áthidalja a lélek és művészet között egyre növekvő távolságot. „Hiszünk abban, hogy a művészet segít az önkifejezésben, a fejlődésben, a hit növelésében és a változások jó irányba való elindításában” – vallják. Az érdeklődőknek pedig azt üzenik: „Csatlakozzatok, fedezzétek fel és éljétek meg az alkotás folyamatának csodáit!”. És azt javasolják, hogy mindenki vigyen magával olyan ruházatot, amelyet nem sajnál összefestékezni.

Időpont: június 24., szombat, 17.30 óra.
Helyszín: nagyváradi vár, Bethlen-bástya.

A közös alkotás leleplezésére/felavatására vasárnap, június 25-én, 12 órakor kerül sor.

A Szent László Napokról további részleteket megtalálhatnak a fesztivál honlapján (szentlaszlonapok.ro), illetve Facebook- és Instagram-oldalán.

Bejegyzés megosztása
Facebook
Email